Måndag

Stressade till skolan idag eftersom bussen var lite sen, när jag kom fram till skolan hade vi tydligen inga lektioner så då var det bara att fara hem igen. Jag ska inte klaga eftersom vi var lediga men det kändes inte värt att ha åkt in till stan i onödan. Har spenderat resten av min lediga dag till att rita eftersom vi snart får betyg i bildkursen.
 
 



Fredag

En ledig dag idag som spenderats på stan för att hjälpa till att hitta studentpresent åt min syster. Har just gjort mig klar och nu blir det snart fara till stan och vara med brudarna. Det ska bli jätteroligt!



Måndag

 Har pluggat inför nationella i matte B nästan hela dagen, nu får vi hoppas att det ger resultat. Är sjukt nervös och stressad inför alla prov, speciellt kursprovet i fysik. Men det är bara att plugga och bita ihop, snart är det sommarlov och slut på all stress. Kan man längta till sommar mer nu!?

 Ska iaf ta och lägga mig nu så jag orkar 4 timmar nationella imorgon.


Söndag

Så var helgen slut och det blir tillbaka till skolan, som tur är så är det inte så länge kvar till sommarlov. Blev firad av släkten idag eftersom jag fyller år på Lördag, fick jättebra och jättefina presenter. Fick även en present av Lina och Elias i förskott, tänkte lägga in en bild på det. Lina köpte det i London.


RSS 2.0