Körkort

Känslan när man äntligen tagit körkortet är ju helt underbar fast jag har inte riktigt insett att jag faktiskt tagit det än. Har nog aldrig varit så nervös som jag var innan uppkörningen.

Har just städat & bakat eftersom att tjejerna kommer imorgon. Vi ska även dra vidare på linjefest vilket nog blir superbra.



Just love it

Blev en hel del shoppig på stan igår, hittade ett linne som jag blev helt förälskad i. Älskar verkligen ryggen på det!



7 May

Dagen har varit hur bra som helst. Började med att jag fick en massa presenter. Fick ett par jättesnygga skor med träklack från scorette, fia med shots, kläder, presentkort. Har även fått en ny cykel. Är verkligen supernöjd över alla presenter. Efter det så begav jag mig till trafikverket där jag gjorde teoriprov, snacka om lycklig jag var när jag såg att jag var godkänd. Blev sedan att fara till skolan & träffa mina underbara vänner.

Fick dessa skor av älsklingen!

Summer

Fick en kommentar om vart jag fått jobb. Jag har fått jobb på Rönnskär så jag ska jobba där hela sommaren:)! Börjar längta sjukt mycket efter sommaren och värmen, ungefär 5 veckor kvar nu.
Känslan av att veta att det inte är skola på över 2 månader är obeskrivlig!



What a beautiful day

Den här dagen har varit så sjukt bra. Vädret har varit super och fick även ett underbart samtal om att jag fått sommarjobb. Det känns så sjukt skönt att slippa oroa sig över om man får ett eller inte, sjukt förvånad blev jag men ändå riktigt glad för jag trodde aldrig att jag skulle få just det jobbet.
Det enda som tar bort det roliga från dagen är mitt psykologiarbete på några A4 som ska vara klart imorgon & dessutom ska vi redovisa om det i 10min.

From London

Mamma kom hem från London i Söndags. Fick de här sakerna av henne, tack mamma!
Älskar verkligen Victoria´s secret body mist, har en Pure seduction och nu även årets nyhet Secret craving.
Love it!

RSS 2.0