Onsdag

Min kära syster åker iväg till Turkiet imorgon, de bokade resan idag:)!
Snacka om att man är avis.. Det känns som att hon resar hela tiden. Jag är nog den enda som inte reser. Ena kusinen bor i Australien och andra i London sedan så reser min syster. 
Men jag åker ju i slutet av Mars till Thailand med min underbara pojkvän & hans familj/släkt.

Foton tagna av Evelina

Evelina skickade bilderna som hon tog på mig för ett tag sedan.
Nu har hon tagit på alla oss syskon, superfina bilder:)!







Söndag

Otroligt skönt med helg men helgen går så sjukt snabbt, hinner knappt med. Igår sovde jag & claes ut sedan blev det att fara till mig där vi åt middag. på kvällen bakade vi Key lime pie. Det var inte alls lika gott som jag trott så jag blev riktigt besviken faktiskt.


Lördag

Hade en jättetrevlig kväll igår med Claes, Maria & oskar. Kvällen började med middag på wook & roll, det var hur gott som helst. Vi gick sedan ett tag på frikvällen innan vi tog bussen till a-torp. Vi visste inte var vi skulle hoppa av för att komma till bowlingen eftersom att det var så mörkt så vi hoppade av lite tidigt. Men det gick ju bra att gå sista biten. Vi bowlade i drygt en timme innan vi avslutade kvällen med en lyxshake på max!



Bilderna är inte direkt jättebra eftersom att de är tagna med min mobilkamera.



Tisdag

Dagen började med kemi och avslutades med softball. Kan ju inte påstå att softball är min grej precis men det var väl rätt roligt ändå! Gick på stan ett tag med min familj och Claes eftersom min lillebror skulle få lite nya kläder. Även jag fick en tröja av mamma, äntligen en stickad tröja. Har sökt rätt länge efter just en stickad men eftersom att jag inte tål ull är det rätt så svårt att hitta någon.
Har även varit ute på en 1 mils promenad med Maria!

Inte direkt den bästa bilden eftersom att min kamera är sämst, måste verkligen köpa mig en ny kamera!

90210

Älsklingen kom nyss med en mörk chokladkaka åt mig.
Hur sött som helst. Vi ska se det nyaste avsnittet av 90210. Blev hur glad som helst när jag såg att det kommit, har längtat sedan i våras.

Måndag

Idag har jag sovmorgon till 13.30, jag har bara en lektion så jag slutar kring 14.30 någon gång. Det känns knappt värt att fara för en så kort lektion. Har iaf hunnit göra bort mina läxor så att jag kan vara med Claes ikväll, så det känns sjukt härligt. Det här är nog också den enda skoldags morgon jag inte stressat under min tid på gymnasiet.


Idag drack jag en kopp grönt te, hur gott som helst!

Fredag

Det är så sjukt skönt med helg, jag älskar att bara kunna slappa och ta ledigt från alla läxor.
Slutade klockan 4 idag, men vi hade dekorativ målning så tiden gick riktigt fort. Gott fika fick vi också!
Linn & Rebecca hade bakat så det blev brownies och cupcakes:)!

Nu ska jag, Claes & Elias se Sunes sommar.



Torsdag

Torsdag idag & snart helg!!
Har grafisk design just nu så jag håller på att skriva om bra & dåliga logotyper.
Slutar om drygt 1 timme så då blir det att äta på stan med Claes:)!

Måste lägga in en sjukt söt bild på min lillebror & Claes.



Underbart

Jag köpte ju ett lack som stärker naglarna för några dagar sedan. Har använt det nu varje dag sedan jag köpte det & det är underbart. Mina naglar som skivade sig & var svaga är redan mycket starkare.
Det var sjukt bra!





Onsdag

2009-12-26
Världens bästa!

Måndag

Hade bara två lektioner idag, vilket var riktigt skönt. Det var inte lika kul att jag hade ett hål på 2,5 timme. Gick iaf en sväng på stan för att fördriva tiden och såklart fick jag med mig något hem. Köpte ett lack som stärker naglarna, mina skivar sig så jag hoppas att det där ska hjälpa. Köpte det iaf på apoteket.








Söndag

Gårdagen var riktigt trevlig. Den startade med att mamma & pappa skjutsade mig & claes till Maxi där vi handlade kräftor och blockchoklad. Sedan började vi baka en chokladtårta. Fick ett recept av Linn & den blev supergod!
Vi for sedan till Oskar vid 6, där vi åt en supergod förrätt som oskar och Maria gjort. Sedan blev det kräftor till Huvudrätt, det var mest jag & Maria som åt av dem.  Sedan såg vi film & åt chokladtårtan.
Det var en sjukt trevlig kväll!
Ikväll har jag varit med Moa, det var trevligt som vanligt!

Fredag

Fick sms av min syster att våra saker som vi beställt från elf har kommit.
För min del blev det inte speciellt många grejer men jag älskar deras sminkborstar så jag beställde ett paket med 10 st. Beställde även en concealer, primer och läppglans. Är riktigt nöjd!

Tisdag och NUS

Kom hem från Umeå lasarett för ett tag sedan. De gjorde provtagningar innan jag fick en spruta i magen som inte var så skön.. Sedan tog de även prover efter för att se hur min kropp reagerar på läkemedlet. Så nu är det bara att vänta på provsvaren.
Jag köpte även ett par av de skor jag lagt upp på bloggen tidigare.
Nu ska jag ta och vara lite social med Claes som precis kom hit!

Fredag

Vit, rosa & Grå!



RSS 2.0