Raka tänder!

I tisdags så tog jag ut min tandställning, har haft den sedan början av september förra året. Det känns så sjukt skönt att äntligen våga le med mina tänder för innan jag hade tandställning så log jag aldrig med tänderna eftersom att de stod åt alla olika håll. Äntligen är de raka. Lägger ut en bild så att ni kan se dem, har knappt någon bild från före jag hade tandställning så jag kan inte lägga ut före och efter.













Söndag

Första advent och ingen snö. Julkänslan är inte på topp direkt men ikväll blir det att baka julgodis hemma hos Claes vilket förhoppningsvis höjer känslan lite.

Snart har jag & Claes varit tillsammans i 2år. Jag älskar att vi blev tillsammans kring jul eftersom att det enligt mig är den mest romantiska tiden på året.

Lördag

Jag & Claes har just bakat en pollykaka som förhoppningsvis blir lyckad eftersom att vi ska bjuda på den. Den blev väl inte direkt superfin men den får duga.

Imorgon är det första advent & då blir det bak & mys med älsklingen. Synd bara att man måste spendera en del av dagen till att plugga kemi..

Måndag

Bion i lördags var faktiskt riktigt bra, har hört både bra & dåligt om den men enligt mig var den bra. inte precis lika som boken men. Skulle egentligen ha kemiprov nu idag men som tur var så blev det uppskjutet till på måndag. Så nu är det bara 2 prov den här veckan!


Såhär såg jag ut på bion i lördags. jag älskar verkligen uppsatt hår. Frisörerna säger alltid till mig att jag måste sluta ha uppsatt hår så ofta eftersom att det blir nött av det men jag älskar verkligen att ha uppsatt så det får helt enkelt bli slitet!

Te2a





Igår umgicks jag med brudarna i klassen utom några som jobbade.
Det var riktigt trevligt & det borde göras oftare.
Hittade lite bilder på Idas blogg:)!

Torsdagsmys

Vi startade gårdagen med dans med några andra klasser. Det gick väl betydligt bättre än väntat med tanke på att jag är väldens sämsta dansare. Jag hade sedan grafisk Design innan jag fick fara hem. På kvällen tog jag & Claes en promenad till konsum för att köpa lite godsaker, jag fick med mig mitt favorit snacks som är cashewnötter.  Vi tände ljus & såg på film, riktigt Torsdagsmys.

Ska snart göra mig klar för en sväng till stan med mina föräldrar sedan blir det att gå på aktion julklappen och se min lillebror & alla andra barn sjunga & sälja de grejer de tillverkat.

Torsdag

Det känns verkligen som att den här helgen kommer att bli toppen.
Alla lektioner utom matten är inställda imorgon så jag ska ta ledigt från den också så att jag kan fara & se min lillebror sjunga på aktion Julklappen. På kvällen blir det att umgås med klassen. Lördag har vi öppet hus på skolan men vi ska bara tapetsera i våra rum så det känns helt okej.  Lördagkväll blir det att se Breaking Dawn med min underbara pojkvän. Har verkligen längtat efter den här filmen med tanke på att den fjärde boken är sjukt bra!



Endast

 14 dagar kvar.
Längtar så sjukt mycket!


Torsdag

 Köpte Isadora High Preformance förra veckan då jag var i Umeå med Moa.
Den lever verkligen upp till sitt namn (High Preformance), hur bra som helst var den och kostade bara 149kr.
Testade den även på min syster som for & köpte en likadan bara någon dag efter.


H&M


Tisdag

Imorse när jag skulle logga in på msn så gick det inte, den har blivit hackad & avstängd.
En kod ska skickas till min gamla msn men det står att den tagits bort så nu måste jag göra en ny..
Förra veckan blev min facebook hackad och nu min msn.. hur otur kan man ha?!?




Måndag

Kollade just på lite gamla bilder. Såg några från i somras då mitt hår nästan var blont & långt.
Då tyckte jag att det var för blont och att jag inte passade i det men nu vet jag inte längre. Varje gång jag färgar håret mörkare vill jag ha det ljus igen och när jag bleker det vill jag ha de mörkt igen. Jag kan verkligen aldrig bestämma mig.




 


Lördag

Sitter hemma hos Evelina, vi har kollat bland en del saker som vi sparat sedan vi var små.
Tänk vad tiden går snabbt. Jag & Evelina har var bästavänner sedan vi var 8 år tror jag:)!



Fredag

Har spenderat dagen i Umeå med Moa. Köpte en blus och en foundation.
Claes köpte även ett shampoo och balsam åt mig här i stan:) Klippte bort en decimeter av mitt hår på Hairstyle igår så nu ska jag hålla det fint.


Sitter just nu hema hos Claes och ser på idol. Även han handlade lite nya kläder på stan:)











Onsdag

Kom precis hem efter att ha varit och fikat på Kopparstark med Moa.

Imorgon blir det att fara upp till stan för att ta min första körlektion.. Nervöst!
Ska även boka in en klipptid eftersom att mitt hår är så slitet att det snart faller av.


Tisdag

Har inte bloggat så mycket på sista tiden. Har fått lite klagomål av moa om att jag måste skriva oftare:)!
I helgen har jag varit med min underbara Claes.

Igår for jag och några kompisar iväg och badade i Piteå, vi åt även middag hemma hos Emma efter att vi badat. Det var supertrevligt.




Dessa cupcakes bakade jag & Claes i söndags!

RSS 2.0