Söndag

Så var det söndag igen och skola imorgon.. Helgerna går så sjukt snabbt. I fredags var jag med claes, Lördag spenderade jag & Claes med Maria & Oskar. Det blev att se film och äta en mintkladdkaka som vi bakat. 
Just nu sitter jag & Claes och väntar på middag, sedan blir det att se film.

Alla hjärtans dag

Hade en riktigt mysig alla hjärtans dag igår. Middag ute sedan mys och film. 
Fick även en jättefin ros av Claes. Lägger in en 2 år gammal bild på mig & Claes. Vi har typ inga nya bilder på oss, vi har försökt ta men vi fastnar helt enkelt inte på bild:)!

Onsdag

Denna gulliga apa har jag Linnea målat på väggen i vårat barnrum. Blev faktiskt riktigt nöjd men känns lite tråkigt att nästa vecka så försvinner den från väggen när det är den andra gruppens tur att göra deras rum. Menmen, det blir nog nya fina dekorationer.

Onsdag

Vet egentligen inte om jag har något att skriva men har ingen stor lust att plugga matte. Fattar på det sättet inte att jag valde teknik, hatar verkligen matte. Men det känns så sjukt bra att om bara några veckor har jag läst ut matte C och då är det slut med matte. Jag är nog inte den enda som känner så, i hannas mattebok så hade någon kluddat att den var fri och massa saker i slutet av matteC delen. Jag känner exakt likadant!

Lägger in några bilder på min enkla sminkning jag hade idag bara för att göra det här inlägget lite roligare!

Thailand

Just nu är jag sjukt less på vintern. Det är mörkt och trist ute. Hatar även den här kylan och alla förkylningar men som tur är så befinner jag mig i Thailand om några veckor. Så förhoppningsvis får jag bra med färg på mitt kritvita ansikte.  Längtar även efter att få använda mina solglasögon som jag fick av Lina i höstas!

RSS 2.0